Villeroy & Boch Combipool Comfort - badkamers | tegels | installatie M.A. Vos BV

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Villeroy & Boch Combipool Comfort

Villeroy & Boch Whirlpoolsystemen

Villeroy & Boch whirlpool > Villeroy & Boch Combipool Comfort

Villeroy & Boch Combipool Comfort

Villeroy & Boch whirlpoolsystemen ...

Bubbelen in uw eigen badkamer ! Heerlijk ontspannen en het heeft een positieve uitwerking op uw gezondheid en welzijn. De combinatie van weldadige massage en warmwater ondersteunt de vermindering van stress, maakt stijve spieren los en bevordert de regenratie van lichaam en geest.

Combipool Comfort

Het watersysteem voor een doelgerichte massage van het lichaam. Een pomp zorgt ervoor dat badwater wordt weggepompt en via de waterjets weer wordt teruggeleid naar het bad. De massagestraal van de Combipool Comfort stimuleert de spieren en de lokale stofwisseling. Het restwater wordt afgevoerd.


Villeroy & Boch Combipool Comfort

Alle systemen zijn verkrijgbaar in 2 comfort-uitvoeringen (Entry en Comfort). Tevens Combipool Invisible voor bijzondere designwensen en CombiPool Active voor bijzondere massage-effecten. Villeroy & Boch Villeroy & Boch Combipool Comfort whirlpoolsysteem koopt u eenvoudig bij officieel V&B dealer vosbadkamers.nl . Whirlpool Villeroy & Boch Combipool Comfort van Villeroy & Boch is leverbaar op vrijwel alle ligbaden van Villeroy & Boch.  Kies uw ligbad met whirlpool; heeft u vragen ? 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu