Badkamer zonder barrieres - Vos Badkamers BV badkamers | tegels | sanitair

vosbadkamers
badkamers | tegels | installatie
M.A. VOS BV
badkamers | tegels | installatie
035 - 69 370 18
Ga naar de inhoud

Badkamer zonder barrieres


Een badkamer zonder barrières


Een badkamer zonder opstakels, zonder zorgen en voor alle leeftijden. Het interieur afgestemd op de alle indivuele wensen binnen het gezin lijkt nagenoeg onmogelijk, maar met allerlei noviteiten en verbeteringen is wellness eenvoudig af te stemmen op alle persoonlijke voorkeuren. Tevens is het comfort geschikt en afgestemd om de badkamer te blijven gebruiken met allerlei ongemaken die een mens kan overkomen.


Veiligheid en comfort


Wanneer u in de badkamer meer veiligheid en comfort wenst, hoeft u geen afstand te doen van eersteklas design, want wij bieden een badkamerassortiment, dat ergonomisch en esthetisch in gelijke mate overtuigt.

Verhoogde gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en comfort: veiligheidsgrepen in diverse maatvoeringen, te monteren op de individueel gewenste hoogte.

Handgrepen te combineren met een (afneembare) comfortzit in diverse kleuren, of een veiligheidsgreep doorlopend in een glijstang. Veilige toepassing en een verrijking van een comfortabele badkamer.comfort en veiligheid in de douche
Geberit douche-wc Aquaclean

Optimaliseer comfort met een douche-wc


Geberit AquaClean combineert aangenaam comfort, betrouwbare kwaliteit en elegant design in de badkamer. Ontdek de nieuwe wc-generatie, die met uitstekende hygiëne dagelijks aan uw welzijn bijdraagt: een warme waterstraal reinigt uw onderlichaam voorzichtig en aangenaam.

Geberit AquaClean vormt zo een aantrekkelijk alternatief voor het klassieke bidet. Voor een fris en schoon gevoel. Bekijk meer informatie.


Villeroy & Boch Squaro douchevloer

Mooie en veilige douchevloeren


Ervaar volledige vormgevingsvrijheid in de badkamer. In mat wit of één van de andere exclusieve matkleuren. De Villeroy & Boch Squaro  Infinity douchevloer past perfect bij uw persoonlijke inrichtingsstijl.  

Tijdloos klassiek of juist puristisch modern: dankzij de optimale  slipvastheid (klasse C) hebt u in elke situatie een veilige douchevloer.

barrière vrij badkamer
barrière vrije badkamer
barrière vrije badkamers
barriere vrije badkamers

meer over barriere vrije badkamers ? Bezoek onze showroom in Bussum    Badkamers zonder barrieres. Slimme oplossingen voor uw badkamer met extra comfort. Geschikt voor alle leeftijden,
    individuele voorkeuren komen samen met Viega, Keuco, Geberit, Nuovvo en veel meer merken bij vosbadkamers.nl

Terug naar de inhoud