Douchewanden op maat - Vos Badkamers BV badkamers | tegels | sanitair

vosbadkamers
badkamers | tegels | installatie
M.A. VOS BV
badkamers | tegels | installatie
035 - 69 370 18
Ga naar de inhoud

Douchewanden op maat

Douchedeuren
in verschillende stijlen
Inloopdouches
met handige accessoires
Schuifbare inloopdouches
ideaal voor een ruime inloop
Nieuwe collectie
maatwerk nisdeuren in diverse afmetingen
Inloopdouches
óók maatwerk

Moderne inloopdouches

Er is volop keuze; of je nu gaat voor een profielarme  inloopdouche in een zilverhoogglans of zilver matte afwerking of een  douche met trendy zwarte, smalle profielen in een kader.  Wat te denken  van een chique uitstraling met grijs glas, gecombineerd met zwarte  profielen? Of juist voor een stoere, industriële uitstraling?

Coram / Sealskin Duka Libero 3000

Deze moderne inloopdouche, leverbaar in diverse maatvoeringen en kleuren is tot in detail afgewerkt en verrijkt de douche met een luxe uitstraling door het fijne profiel rondom het glas.

Bezoek onze showroom voor meer informatie over de Coram / Sealskin Duka Libero 3000.

Moderne strakke douches

Op een douchebak of op een douchevloer, tegenwoordig zijn veel moderne douches geschikt voor beide toepassingen. Geschikt voor maatwerkoplossingen om het comfort te vergroten en er zeker van te zijn dat er een optimale afdichting is tegen spatwater.

Coram / Sealskin Duka Stila 2000

Het design van de stila 2000 kenmerkt zich vooral door de  grote transparantie, eenvoud en moderne strakke belijning. Deze is  volledig in harmonie en doorgevoerd tot in de kleinste details. Zo is de  handgreep geïntegreerd in het magneetprofiel. Het resultaat is een  elegante, moderne douche met finesse. Deze positie van de handgreep  draagt tevens bij aan het onderhoudsgemak, want het glas is immers  volledig vrij van onderbrekingen.

Bezoek onze showroom voor meer informatie over de Coram / Sealskin Duka Stila 2000.

Zacht sluitende design douches

De schuifdeuren zijn veelal standaard uitgevoerd met een tot in de finesse  geperfectioneerd soft open- close systeem. De grote glasoppervlakken,  zonder enige onderbreking, zorgen voor grote transparantie en een  ruimtelijk gevoel en zijn bovendien eenvoudig schoon te maken.

Coram / Sealskin Duka Acqua 5000

Deze elegante douches uit de acqua 5000 serie zijn tot in perfectie  ontworpen. Dit komt tot uiting in de  details en diverse, aan het zicht  onttrokken, technieken. Hierdoor is de douche perfect passend te  plaatsen en beweegt de schuifdeur uiterst soepel.

Bezoek onze showroom voor meer informatie over de Coram / Sealskin Duka Acqua 5000.
OPTIX
de maatwerk douchewand zonder profielen

Géén profielen en op maat leverbaar

De deuren van de OPTIX serie kunnen zowel naar binnen als naar buiten  geopend worden. Hierdoor is er geen aanslagprofiel noodzakelijk,  optimale transparantie dus. Wanneer de muur niet geheel recht is biedt  deze serie uitkomst, door de nauwkeurig af te stellen scharnieren.

Altijd de juiste keuze

Het profielloze OPTIX douche programma biedt een ruim aanbod in  handgreep- en deurknopvarianten. De positie van de handgreep kan zelfs  worden bepaald! Ga je voor absolute transparantie en minimalisme? Een  gepolijste greepuitsparing wordt op verzoek in de gehard glazen deur  aangebracht.

Schoonmaakgemak

De OPTIX serie biedt maximaal onderhoudsgemak, doordat gebruik gemaakt  wordt van glasvlakke bevestigingen. Deze hoogwaardige glasvlakke  scharnieren zijn tevens voorzien van een instelbaar autoclose systeem;  de deuren sluiten zich vanzelf.

Bezoek onze showroom voor meer informatie over de Coram / Sealskin Optix.
Sealskin Coram Optix douchewand
Terug naar de inhoud