Verzenden & Betalen - Vos Badkamers BV badkamers | tegels | sanitair

vosbadkamers
badkamers | tegels | installatie
M.A. VOS BV
badkamers | tegels | installatie
035 - 69 370 18
Ga naar de inhoud

Verzenden & Betalen

Verzenden & Betalen

Bestelling afhalen in ons magazijn


Elke online bestelling kunt u ook afhalen in ons magazijn in Bussum. Besteld u online voorraadartikelen dan kunt u binnen 2 werkdagen uw bestelling afhalen. Wij bellen u of sturen een e-mail, als uw bestelling klaar staat.

Uw bestelling thuis laten bezorgen


Voor de thuisbezorging van uw bestelling werken wij met diverse pakketdiensten. Wij bezorgen uw aankopen nagenoeg altijd met externe diensten, zoals een pakketservice of transporteur. Dit is mede afhankelijk van het gewicht en formaat van de artikelen die u bij ons besteld. Op de e-mailbevestiging die u van ons ontvangt, staat welk type bezorging voor u van toepassing is.

Leveringen worden vooraf met u afgestemd en per e-mail bevestigd. Levertijden zijn altijd indicatief en afhankelijk van de vervoerder, alleen het verzendmoment is een vast gegeven.


Betaalmogelijkheden online bestellingen


Online bestellingen kunnen worden voldaan via Mollie met bv. iDeal, Bancontact en Sofortbanking in het afrekenscherm van uw bestelling. Van bestellingen naar aanleiding van een offerte per e-mail ontvangt u een factuur per e-mail. De betaling van uw bestelling dient onverminderd te zijn ontvangen voordat de bestelling wort verzonden door ons.

Bij bepaalde bestellingen, welke afgehaald worden in ons magazijn te Bussum, kunnen ter plaatse ook contant of per PIN worden voldaan. Dit wordt vooraf afgestemd.

Betalingen van bestellingen in onze winkel


Voor alle bestellingen geldt een aanbetaling, bij of voor de levering van de bestelde artikelen dient het restantbedrag te zijn ontvangen door ons. U kunt de betaling doen per bankoverschrijving, contant of per PIN.

Terug naar de inhoud